ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Πληροφορίες για το Σύλλογο Γονέων.

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 2ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «Ομήρειον»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης «Ομήρειον» ιδρύθηκε και δραστηριοποιείται έχοντας ως σκοπό την συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών μας και των εκπαιδευτικών τους στο σχολικό περιβάλλον. Αποβλέπει στην ενίσχυση του ρόλου και της αποστολής του σχολείου και στο συντονισμό της δράσης των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών και των μαθητριών μας.

Επιπλέον ο Σύλλογος συμβάλλει στην ανάπτυξη της πολιτιστικής ζωής της σχολικής κοινότητας και συμπαραστέκεται στους μαθητές, στις μαθήτριες και στο σχολείο στη διοργάνωση πολιτιστικών και μορφωτικών εκδηλώσεων. Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που έχουν στόχο την ενημέρωση των μελών του και την προώθηση και την αντιμετώπιση ζητημάτων που απασχολούν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Συμμετέχει σε δράσεις αλληλεγγύης και άλλες δραστηριότητες. Είναι μέλος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νέας Σμύρνης.

Η σύνθεση του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του Φεβρουαρίου 2019, αλλά και κατόπιν αντικαταστάσεων από αυτοδίκαιες αποχωρήσεις μελών λόγω αποφοίτησης, είναι τα ακόλουθα :
Πρόεδρος : Ράνια Οικονόμου
Αντιπρόεδρος : Ελένη Αράπη
Γραμματέας : Ράνια Τσικλού
Ταμίας : Γρηγόρης Αρβανίτης
Μέλη : Θάλεια Ζάρδα, Ελισσάβετ Σεϊτανίδου, Χρήστος Τσορμπατζίδης
Η θητεία του ΔΣ λήγει τον Φεβρουάριο 2021 (παράταση έως 30/4/21 ΦΕΚ 5770/Β/2020).

Σας καλούμε να συμμετέχετε στις δράσεις του Συλλόγου και να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από εμάς στην εύρυθμη λειτουργία του. Το έργο μας αποκτά μεγαλύτερη σημασία, βασιζόμενο στην αλληλεγγύη, την προσφορά, τη συλλογικότητα, την πρωτοβουλία, τη διεκδίκηση και τη δράση. Η παρουσία σας στις εκδηλώσεις, στις διάφορες δραστηριότητες όσο και στις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας είναι αναγκαία και απαραίτητη.

Για την άμεση επικοινωνία μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail του Συλλόγου.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας σας καλοσωρίζει !

Σύλλογος Γ&Κ Email: syllogosgk.omhreio.gymn.ns@gmail.com

Μετάβαση στα Νέα Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων: ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ